VILPE ECO SENSE huippuimuri

783.68

VILPE ECO SENSE Huippuimuri

Kuvaus

VILPE ECO Sense -huippuimuri asennetaan katon alipainetuulettimeen. Huippuimuriin kytketään VILPE Sense -ohjausyksikkö ja kaksi anturia. Huippuimuri säätyy automaattisesti antureiden lähettämän datan perusteella, jolloin rakenteiden tuuletus on tarpeenmukainen. Ohjaus 0 – 10 V jännitteellä. EC-moottori.

Mitat: Kanavakoko ⌀ 110 mm, ulkomitta ⌀ 257 mm. Alipainetuulettimeen asennettuna korkeus kattopinnasta 670 mm

Sisältö: ECo Sense -huippuimuri, kiinnitysruuvit, asennus-, käyttö- ja huolto-ohje.

 

VILPE Sense -järjestelmä parantaa painovoimaista, alipaineeseen perustuvaa ilmakiertoa rakenteissa. Se sekä hälyttää rakenteiden lisääntyneestä kosteudesta että kuivattaa sitä. Järjestelmän avulla rakenteiden tuuletusta voidaan parantaa, säädellä ja seurata. Datan avulla on mahdollista havaita myös piilevät kattovuodot.

 

Rakenteiden kosteudenhallintajärjestelmä on osa vastuullista rakentamista ja kiinteistöhuoltoa. Sensestä on hyötyä niin kiinteistöjen omistajille, taloyhtiöiden päättäjille kuin korjausrakentamisen yrityksille. Järjestelmä mahdollistaa ylä- ja alapohjan kunnon tarkan ja systemaattisen seurannan sekä rakenteiden paremman kuivumisen.
Älykäs järjestelmä kosteudenhallintaan

• Kun mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa, yllättävien ja kalliiden remonttien tarve vähenee tai poistuu jopa kokonaan.
• Korjaustarpeet on helppo arvioida etukäteen. Korjaukset voidaan kohdistaa oikeaan kohtaan, joten ne ovat edullisempia ja nopeampia toteuttaa. Rakenteiden tutkimuksia tai korjauksia ei tarvitse tehdä pelkkien arveluiden perusteella, vaan päätösten tueksi on tarjolla puolueetonta, mitattavaa dataa.
• Nostaa kiinteistön jälleenmyyntiarvoa. Myyntitilanteessa voi todistaa kiinteistön kunnon luotettavalla datalla. Myös hankalia yläpohjan tarkistuksia voi vähentää.
• Eristekerrokset ja rakenteet tuulettuvat automaattisesti esimerkiksi sateen jälkeen. Tämä ehkäisee home- tai sienikasvuston muodostumista. Eristekerros myös toimii paremmin – kosteus eristekerroksessa huonontaa sen kykyä eristää lämpöä, mikä lisää rakennuksen energiankulutusta.
• Ehkäisee kosteusvaurioiden syntyä myös rakennusaikana, jolloin rakenteet ovat alttiina vaihteleville sääolosuhteille.

 

Sensen edut kiinteistölle ja sen omistajalle

Älykäs alapohjan tuuletus

Vilpe Sense tuote-esite