Ilva-muuntajayksikkö

180.00

Helppokäyttöiset ILVA-muuntajasäätimet on tarkoitettu sellaisten AC-vaihtovirtapuhaltimilla varustettujen ilmanvaihtokoneiden ja huippuimurien ohjaukseen.

Kuvaus

Helppokäyttöiset ILVA-muuntajasäätimet on tarkoitettu sellaisten AC-vaihtovirtapuhaltimilla varustettujen ilmanvaihtokoneiden ja huippuimurien ohjaukseen, joissa ei ole omaa ohjaustekniikkaa. Erilleen sijoitettavat säätimet on helppo asentaa sellaiseen paikkaan, josta niiden käyttö on kätevää ja vaivatonta.

ILVA-muuntajayksikkö on koteloitu muuntaja, jossa voidaan valita käyttöön kolme puhallinnopeutta kuudestatoista valinnaisesta. Laitteen käyttö vaatii erillisen ohjaimen. Sitä voidaan käyttää myös ilman erilliskytkintä, jos ohjaus tapahtuu liesikuvusta. ILVA-yksikkö sisältää lisäksi suojajännitemuuntajan ja releen matalajännitteisten ohjauslaitteiden liittämiseksi.

ILVA-muuntajiin voidaan liittää erilaisia tarveohjaukseen perustuvia laitteita, esim. kosteus- ja hiilidioksiditunnistin. Niiden avulla ilmanvaihdosta tulee entistä tehokkaampaa ja taloudellisempaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilva-muuntajayksikkö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *