Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E mini-ilmanvaihtolaite

520.00

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmöntalteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos.

Tuotetunnus (SKU): VL-50100U5-E Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Riittämätön ilmanvaihto muodostuu usein ongelmaksi etenkin saneerauksissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä kohennetaan alkuperäisestä. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esim. radonkaasun myötä. Älä turhaan tuuleta ikkunoiden kautta, Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Lossnay laitetoimitus sisältää tarvittavat asennusosat ja laite on pistotulppaliitännäinen, joten sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä. Lossnay VL-100 on tarkoitettu asennettavaksi olohuoneeseen tai aulatiloihin. Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Lisävarusteena tarjolla on tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten. Lossnay VL-100 asennetaan kahdella 75 mm läpivientikanavalla, sekä poisto- että tuloilmalle.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaite soveltuu kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja työmaaparakkeihin – sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

Haju, home, siitepöly, radon – tämä kaikki vaikuttaa sekä viihtyvyyteen että tilassa oleskelevien terveyteen. Ikkunoiden sisäpuolelle kondensoituva kosteus lienee tunnistettavin huonon ilmanvaihdon oire. Tilassa oleskelevat sopeutuvat usein ilmanlaadun pilaajan ominaishajuun, joten hajuaistiin ei kannata oman kodin sisäilmanlaadun aistinvaraisessa määrittelyssä luottaa. Mini-ilmanvaihtolaite parantaa jokaisen tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti. Mini-ilmanvaihtolaitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Suuremmille ilmamäärille suunniteltu VL-100U5-E palvelee jopa 80m2 pinta-alaa. Laite tarvitsee oman läpivientikanavansa sekä tulo- että poistoputkelle. VL-100 U5-E malli on oikea valinta esim. autotallin tai muun isomman huonetilan ilmanvaihtoon. Laite voidaan asentaa myös makuuhuonekohtaisten VL-50S2-E laitteiden rinnalle palvelemaan olohuone- tai aulatilan suurempaa ilmanvaihtoa. VL-100 asennetaan aina vaaka-asentoon.

PINTA-ALASUOSITUS

Pienempi tehoasetus – noin 45m2
Suurempi tehoasetus – noin 80m2

(Pinta-alasuositukset perustuvat normaaliin huonekorkeuteen. Mitoituksessa huomioitava myös henkilömäärä.)

Tuotetiedot:

-Korkeus: 265.0 mm
-Syvyys: 200.0 mm
-Leveys: 620.0 mm
-Kanavan halkaisija: 75 mm
-Jännite: 220-240 V
-Väri: Valkoinen
-Huoneen pinta-ala: max 80 m²
-Taajuus: 50-60 Hz
-Ottoteho: 13-34 W
-Puhallinnopeus: HI/LO
-Ilmavirta: 55-106 m³/h
-Äänitaso: 24-38 dB
-Paino: 7,5 kg

Toimitussisältö:

-Ilmanvaihtokone Lossnay VL-100U5-E
-Ilmanotto-/poistoputket
-Putkien asennuslevyt
-Sääsuojat
-Sääsuojien asennuslevyt ja kiinnitysruuvit
-Laipan mutterit
-Puuruuvit ja alumiiniteippiä