Mitsubishi Electric SF35 ilmalämpöpumppu

1,400.00

Huippulaadukas Mitsubishi Electric SF35 ilmalämpöpumppu tuottaa kotiisi edullista lämpöä ekologisesti.

Tuotetunnus (SKU): MSZ-SF35VE + MUZ-SF35VEH Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kuiskaavan hiljainen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu tuottaa miellyttävää lämpöä pienillä energiakustannuksilla. Kun energiaa säästyy, säästyy myös selviä euroja ja luontoystävällisestä
lämmöstä kiittää myös luonto.

Sinä määräät laitteen äänitason ja vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Uusissa Mitsubishi Electric MSZ-SF25/35/50VEH malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja sen lisäksi vielä automaattinen puhallintehon säätö. Nuku yösi levollisesti nauttien yön hiljaisuudesta. Silent Mode-asennossa on äänitaso vain 19dB(A). Laaja puhallintehojen säätöalue mahdollistaa vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Takkatoiminto siirtää edullista lämpöä asunnossasi.

Laite on varustettu myös pelkällä puhallustoiminnolla, joka mahdollistaa esimerkiksi takan tuottaman lämmön siirtämisen laajemmalle alueelle asunnossasi. Miksi haaskata takan tuottamaa lämpöä nostattaen vain yhden huoneen lämpötilaa, kun Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpulla saat siirrettyä edullista lämpöä laajemmin asuntoosi.

Ylläpitolämpötila.

Mitsubishi Electric MSZ-SF -mallisarja on erinomainen lämmityslaite myös kesäasunnollesi. Halutessasi, voit säätää laitteen 10 °C:n ylläpitolämmitykselle, kun olet poissa pidempiä jaksoja.
Ei muuta muotoaan.

Et pety laitteen ulkonäköön, kun käynnistät sen. Mitsubishi Electric SF -mallisarjan lämpöpumput pitävät muotonsa myös käyntitilassa. Sama tyylikäs, lähes huomaamaton design toimintatilasta riippumatta – ei aukeavia ja irvisteleviä paneeleita.

Tekniset tiedot:
Malli: MSZ-SF35VE + MUZ-SF35VEH
Tuotenumero: MSZ-SF35VE + MUZ-SF35VEH
COP: 4,3
Äänitaso: 21 – 24 – 34 – 39 – 46 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 4,0 / kW max.
Paino: 41 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitsubishi Electric SF35 ilmalämpöpumppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *