LG PRESTIGE PLUS 12 NORDIC ILMALÄMPÖPUMPPU – HUIPPULAATUA HUIPPUTAKUULLA

LG ILMALÄMPÖPUMPUT – HUIPPULAATUA HUIPPUTAKUULLA

Kuvaus

Ilmatalon myymät LG ilmalämpöpumput ovat virallisen maahantuojan Scanvarm Oy Ab:n maahantuomia. Ne ovat Pohjolan oloihin suunniteltuja Nordic-malleja.

ÄÄRIMMÄINEN KESTÄVYYS:
LG uskoo omiin korkealaatuisiin tuotteisiinsa. Tämä takaa pitkän eliniän tuotteelle ja ja tästä syystä LG myöntää 10-vuoden takuun kompressorille. Kompressori on lämpöpumpulle sama kuin moottori ajoneuvolle. 10-vuoden kompressoritakuulla voit nauttia pitkään LG lämpöpumpun hyödyistä.

SISÄÄNRAKENNETTU WI-FI:

Ohjaa lämpöpumppuasi internetin kautta joko Android tai iOS puhelimella tai muulla älylaitteella. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kotisi lämmönohjauksen erittäin kätevästi.

TÄYDELLINEN SISÄILMA:

Tehokas plasmainonisaattori suojelee ilman haitallisilta hajuilta ja aineilta tuottamalla ilmaan yli 3 miljoonaa ionia. Ionit steriloivat ilmastoinilaitteen läpi kulkevan ilman lisäksi myös ympärillä olevat pinnat jättäen ne turvalliseksi ja puhtaaksi.

MIKROPÖLYSUODATIN:

Nopealla ilmavirtauksella ja alhaisella melutasolla varustettu mikropölysuodatin käyttää vahvaa sähköstaattista varausta pinnallaan vetämään puoleensa ja vangitsemaan haitalliset mikroskooppiset aineet myös siitepölyn ja hienojakoisen pölyn, jotka aiheuttavat hengitystiesairauksia.

MUKAVUUS:

LG lämpöpumput ovat erittäin hiljaisia, äänitaso ainoastaan 19dB.

ESITE

Kysy tarjousta asennettuna Varsinais-Suomen alueella!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LG PRESTIGE PLUS 12 NORDIC ILMALÄMPÖPUMPPU – HUIPPULAATUA HUIPPUTAKUULLA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *