Ale!

Fresh Intellivent Celsius Lämmönsiirtopuhallin

245.84 195.00

Äänetön (21 dB) siirtoilmapuhallin väliseinään. Takan lämmönsiirtoon, ilmalämpöpumpun yhteyteen lämmön ja viileyden siirtoon.

Kuvaus

Intellivent Celsius on puhallin, jonka tarkoitus on siirtää huoneessa mahdollisesti olevaa ylilämpöä toiseen huoneeseen ja tasata niiden välistä lämpötilaeroa. Puhallin asennetaan yleensä sisäseinään, mutta myös kattoasennus on mahdollinen. Asennus onnistuu 100 mm ja 125 mm kanaviin mukana tulevien putkiyhteiden avulla.

Intellivent Celsiuksessa on useita ominaisuuksia ja asennusvaihtoehtoja. Sisäänrakennettu elektroninen termostaatti, kierrosluvunsäädin ja taukotoiminto. Mahdollisuus kytkeä myös erillinen kytkin, jolla voi nostaa puhalllustehoa. Kaikki säädöt tapahtuu puhaltimessa olevalla selkeällä ja helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla.

Puhaltimessa on sisäänrakennetuna moninapainen kytkin. Puhallinosa on helppo irrottaa ja puhdistaa helpon avausmekanismin ansiosta. Moottori on erittäin energiatehokas ja on varustettu kaksoiskuulalaakereilla, joiden ansiosta käyttöikä on pitkä.

Puhaltimeen on saatavilla eri värisiä vaihtokuoria lisätarvikkeena.

Maksimikapasiteetti : 134m³/h
Melutaso 3m : 21 dB (A )
Virrankulutus : 2,1-5,5 W
Mitat: 202x152x31 mm Upotusmitta seinään: 0 – 30 mm
Asennusreikä : 105-130 mm
Materiaali : ABS-muovi
Suojaus : IP44
Jännite : 90-240 V
Taajuus : 50-60 Hz
Suurin lämpötila : 50 ° C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fresh Intellivent Celsius Lämmönsiirtopuhallin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *