Ale!

Fresh TL100DE – Puhdasta korvausilmaa tyylillä

64.48 51.00

TL100DE on seinään asennettava tyylikäs korvausilmaventtiili, joka on suunniteltu ylläpitämään jatkuvaa ilmanvaihtoa kodissasi.

Kuvaus

TL100DE on seinään asennettava tyylikäs korvausilmaventtiili, jonka kansi on maalattavissa tai tapetoitavissa. Se on suunniteltu ylläpitämään jatkuvaa ilmanvaihtoa kodissasi. Ainutlaatuisen puhalluskuvion ja tehokkaiden suodattimien ansiosta korvausilma on vedonta ja raikasta. TL100DE voidaan varustaa FlimmerFilter tehosuodattimella, jonka suodatusluokka on EU8.

Venttiilissä on tehokas kondensaatioeristys. Lisäksi TL100DE on varustettu myrskysuojalla, joka estää energiahukan tuulisella säällä. Ilmamäärä on säädettävissä venttiilin kannen avauskulmaa vaihtamalla. Kannen avauskulman ansiosta sisään tuleva ilma ohjautuu ylöspäin ja sivuille, jonka johdosta tuloilma on miellyttävää ja vedotonta. Ilmavirran puhalluskuvio on kehitetty soveltumaan myös lattialämmityksen kanssa.

Venttiili on tarkoitettu asennettavaksi makuu- tai olohuoneeseen. Suositeltu sijainti on mahdollisimman korkealla seinässä. Mikäli asunnossa on lämpöpatteri niin sijoitus mieluiten patterin yläpuolelle. Näin saavutetaan miellyttävin ilman virtaus huoneeseen.

Myyntipakkaus sisältää venttiilin sisäosan vakiosuodattimella, läpivientiputket, putkiyhteet ja ulkosäleikön.

Esite TL-DE seinäventtiilit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fresh TL100DE – Puhdasta korvausilmaa tyylillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *